Congres kinder- en jeugdpsychiatrie logo

Congres kinder- en jeugdpsychiatrie

Het onderwijs en de jeugd-ggz:
naar inclusiever onderwijs

9 maart 2023

Op donderdag 9 maart 2023 vindt de jaarlijkse zeer gewaarde traditie van het Congres Kinder- en Jeugdpsychiatrie plaats. Locatie voor het congres is dit jaar is Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Driebergen.

Er staan opnieuw actuele onderwerpen op het programma. Zo wordt u bijgepraat over van het belang van onderwijs, specialistische jeugdzorg, passend onderwijs en de SGGZ.

Wat is bijvoorbeeld de invloed van armoede, schoolsluiting en sociale media op de leefwereld van kinderen? Verder is er aandacht voor gedragstherapie en hoe deze invloed heeft op het onderwijs. Ook krijgt u praktische tips om gelijk in de praktijk te kunnen brengen.

Doelgroep

Het congres is toegankelijk voor psychologen, klinisch- en gz- en schoolpsychologen, orthopedagogen, (kinder- en jeugd) psychiaters, psychiaters in opleiding, jeugdartsen, artsen M+G en kinderartsen.

Accreditatie

Accreditatie is verleend door de ABAN voor de jeugdartsen, artsen M+G en alle medisch specialisten, de FGzPt en het Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals.
Klik hier voor meer informatie over deze accreditatie.

Accreditatie is aangevraagd bij het Accreditatiebureau NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog (K&J) / NVO

Locatie

Cultuur- en Congrescentrum Antropia bevindt zich naar het intercitystation Driebergen-Zeist. Het is daardoor uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.
Slechts 500 meter verwijderd van de afslag Driebergen-Zeist aan de A12, is de locatie ook goed bereikbaar met de auto. Parkeren kunt u (tegen betaling) in het Q-Park Station P+R Driebergen Zeist.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de aanmeldpagina. Hier vindt u ook een overzicht van de deelname kosten.

Organisatie

Het Congres Kinder- en Jeugdpsychiatrie wordt georganiseerd door de baar advies en organisatie.
Voor logistieke en organisatorische vragen kunt u contact opnemen via tel: 0343-594544 of info@debaar.net